ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟

  • کد خبر: ۳۶۴۳۱۸
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۸
بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟
رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری گفت: سران قوا مصوب کرده‌اند که ۷۰ هزار میلیارد تومان از بدهی را به سازمان تأمین‌اجتماعی پرداخت کنند، ولی این مصوبه تا تاریخ ۱۴ مهرماه ۱۴۰۴ هنوز اجرا نشده و حدود پانزده روز است که معطل باقی مانده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن صادقی، در اجتماع اعضای اتحادیه گفت: در بودجه سال جاری مصوب شده که دولت ۱۸۶ هزار میلیارد تومان (۱۸۶ همت) از بدهی خود به سازمان تامین اجتماعی را پرداخت کند. ولی اکنون که در فصل سوم سال قرار داریم یک ریال آن پرداخت نشده است. سران قوا مصوب کرده‌اند که ۷۰ هزار میلیارد تومان از این بدهی را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت کنند. مشروط بر اینکه سازمان بلافاصله این مبلغ را در حوزه درمان هزینه کند. یعنی بدهی خودش را به بیمارستان‌ها، داروخانه‌ها و سایر مراکز درمانی طرف قرارداد و همچنین بیمه آتیه‌سازان حافظ و بیمه عمر ایران را تا پایان شهریور تسویه کند.

وی افزود: سران قوا این موضوع را مصوب کرده‌اند ولی این مصوبه تا تاریخ ۱۴ مهرماه ۱۴۰۴ هنوز اجرا نشده و حدود پانزده روز است که معطل باقی مانده است. مجلس تصویب کرده، رئیس جمهور و رئیس مجلس آن را امضا کرده ولی هنوز مشخص نیست که چرا آن را معطل نگه داشته‌اند. 

صادقی گفت: با این سبک و سیاق نمی‌شود کشور را اداره کرد! این روش با هیچ کدام ازسیره نبوی وائمه اطهار سازگاری ندارد، اتخاذ چنین روش و برخوردی با این حق مسلم قانونی وشرعی کارگران هیچ دلیل شرعی و قانونی ندارد. این درحالی است که مردم برای درمان خودشان سردرگریبانند. چرا با سلامت مردم بازی می‌کنیم. آقایان محترم حتما ما باید به خیابان بیاییم تا دیده شویم؟! حتما باید صدای اعتراض ما بلند شود و در شبکه‌های معاند و بیگانه نمایش داده شود تا شما باورتان شود که ما مشکل داریم. انتظار ما از ریاست محترم قوه قضاییه به عنوان یک مجتهد وقاضی القضات ورئیس قوه عدلیه این است که شما باید پیشگام ودر خط مقدم وصول مطالبات این قشر مظلوم ومحروم از دولت باشید. 

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری گفت: من پیشکسوت و نماینده این قشر محروم انتظار دارم که هر چه زودتر این مصوبه امضاء شود تا این پرداخت صورت بگیرد. با سرنوشت این جماعت نباید اینگونه رفتار کرد. این فرمایش رهبر انقلاب را یادآوری می‌کنم که «مردم ولی نعمتان شما هستند» بیاید از بالا به مردم نگاه نکنید. این شیوه نگاه با هیچ منطقی همخوانی ندارد. مجلس باید وظیفه نظارتی خودش را انجام دهد. اگر این مصوبه ایراد دارد، چرا آن را اصلاح نمی‌کنید. 

صادقی گفت: این جماعت مظلوم و بی‌صدا همگی انقلابی هستند؛ شما بازنشسته‌ای را پیدا نمی‌کنید که یا جبهه نرفته باشد یا سابقه جانبازی نداشته باشد یا مجروح جنگی نباشد یا معلول و ایثارگر نباشد. برای چه چنین نگاه زشت وضد شرعی وضد قانونی وضد اخلاقی وغیر عقلایی به این بندگان مخلص خدا دارید؟ اینها همه درد دین دارند ودل در گروه انقلاب اسلامی و ایران دارند و فرزند این مرز و بوم هستند و به عشق اسلام واین مملکت خیلی چیز‌ها را تحمل کرده‌اند. اما متأسفانه که این کاسه صبر در حال لب ریز شدن است. چرا نمی‌بینید که واقعا کارد به استخوان رسیده است. تا دیر نشده کار مصوبه را تمام کنید و گامی در جهت از بین بردن آلام این مردم دردمند بردارید. چرا تحقق مطالبات سازمان به درازا کشیده است. 

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری در پایان گفت: موضوع معوقات فروردین ماه سازمان به بازنشستگان را نمی‌بینید؟ صدای اعتراض بازنشستگان را نمی‌شنوید؟ که دست روی دست گذاشته‌اید و امضای خودتان را بی‌بدیل کرده‌اید. شما را بخدا بس کنید و اقدام کنید، قبل از آنکه دیر شود.
منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->